Η CONVERSE ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ THE NOISE FIGURES

Ξεκινώντας από την Αθήνα, το ντουέτο των The Noise Figures παίζει bluesy garage rock. Η μπάντα σχηματίστηκε το 2012 από τον Γιώργο Νίκα (φωνή, τύμπανα) και τον Στάμο Μπάμπαρη (κιθάρα, φωνή) και ξεχωρίζει για τις fuzz κιθάρες, τα ογκώδη τύμπανα και τα βρώμικα φωνητικά.

Μετά τις δυο πρώτες ανεξάρτητες κυκλοφορίες του single “Bitter Taste” και του “Turn Of The Lights” EP, οι The Noise Figures μπήκαν στο στούντιο και ηχογράφησαν το πρώτο τους ολοκληρωμένο ομότιτλο άλμπουμ, χρησιμοποιώντας αναλογικό εξοπλισμό. Ο δίσκος κυκλοφόρησε από την Inner Ear σε βινύλιο, cd και digital μορφή και είναι το ιδανικό soundtrack για τον ανοιχτό δρόμο.

PHOTO 1

Οι The Noise Figures ταξίδεψαν σε λίγους μήνες σε όλη την Ελλάδα, αποκτώντας φανατικό κοινό με τα εκρηκτικά τους live και μοιράστηκαν τη σκηνή με μπάντες όπως οι Black Rebel Motorcycle Club, Black Lips, Japandroids, Dead Meadow και πολλές άλλες.

Τον Νοέμβριο του 2014 θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους ευρωπαική περιοδεία ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου τους double single “Run/When Everybody’s Gone”.

H CONVERSE διατηρώντας τους πάγιους δεσμούς της με τη μουσική, τη δημιουργική έκφραση και τους νέους καλλιτέχνες, στηρίζει την Ευρωπαϊκή περιοδεία των Noise Figures.

The Noise Figures Tour Poster Converse

Η περιοδεία των Noise Figures ολοκληρώνεται στις 28 Νοεμβρίου στην Αθήνα, με ένα μοναδικό μουσικό πάρτι στο Ρομάντζο.

Visit
http://inner-ear.gr/el/artists/the-noise-figures

Like
https://www.facebook.com/thenoisefigures

Listen
http://thenoisefigures.bandcamp.com

Watch

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 28 Sep 2014

Tags:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: