Η CONVERSE ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ “CONS EP VOL.1”

Η CONVERSE Inc. παρουσιάζει το “CONS EP VOL.1”, μια συλλογή από πρωτότυπες συνεργασίες γνωστών και ανερχόμενων μουσικών, για να γιορτάσει τη νέα συλλογή CONS.

Το “CONS EP VOL.1” περιλαμβάνει το single “97.92” που προέκυψε από τη συνεργασία του hardcore punk band, Trash Talk από την Καλιφόρνια με το hip-hop group, Flatbush Zombies από το Brooklyn. Ακόμη περιλαμβάνει το single “GAUCHOS” της πρώτης συνεργασίας μεταξύ της rap κολεκτίβας RATKING με τον Eric Copeland των Black Dice. Τέλος παρουσιάζει νέες κυκλοφορίες καλλιτεχνών όπως οι Harry Fraud, The Bots, Los Rakas, και The Shrine.

Μέλημα της Converse είναι η συνεχής υποστήριξη της καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργικότητας και με το “CONS EP VOL.1” αναδεικνύει μια συλλογή από μοναδικά μουσικά κομμάτια. Από τις hip hop μίξεις του Harry Fraud «παντρεμένες» με το neo-soul ήχο των The Internet, μέχρι τον low-fi punk rock ρυθμό των The Bots σε συνδυασμό με τη δίγλωσση hip hop ροή των Los Rakas, το “CONS EP VOL. 1” παρουσιάζει την παρακάτω λίστα:
1. Trash Talk x Flatbush Zombies – “97.92”
2. RATKING x Eric Copeland of Black Dice – “GAUCHOS”
3. Harry Fraud x The Internet – “Better Liar”
4. The Shrine x Barrett Avner – “Rare Breed”
5. The Bots x Los Rakas – “Spaceshippin”

Τα κομμάτια ηχογραφήθηκαν στο Converse Rubber Tracks, το state-of-the-art studio ηχογράφησης της Converse, που λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2011, στο Williamsburg του Brooklyn, στη Νέα Υόρκη. Το studio παρέχει τη δυνατότητα σε νέους ανερχόμενους καλλιτέχνες να ηχογραφούν τη μουσική τους με τις υψηλότερες προδιαγραφές, χωρίς κανένα κόστος.

Κατεβάστε δωρεάν το EP “CONS EP VOL. 1” από το ConverseConsEP.tumblr.com.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 5 Mar 2013

Tags:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: